Serveis al soci

La principal tasca de l’ACDIB és la millora de la situació i el benefici i consolidació de la professió. Fem una feina que, a curt termini, pot semblar intangible per als socis, però mica a mica va donant els seus resultats i canviant la situació de la dansa.

A més a més, els socis també poden disposar d’altres serveis per al desenvolupament professional (assessorament, cursos, xerrades, etc.) i poden accedir a les ofertes de feina, audicions i convocatòries.

 • Informació
  L’ACDIB dóna informació sobre la seva activitat i la del món de la dansa a través de la web, el butlletí electrònic, la biblioteca i el recull de fitxes d’informació bàsica per a facilitar l’exercici de la professió, entre d’altres.
 • Facilitats Laborals
  Borsa de treball Som receptors d’ofertes de treball i les difonem als socis.
 • Formació
  Classes tècniques de manteniment, cursos de gestió i xerrades La formació continuada i el manteniment del cos és un dels aspectes més importants en la vida del professional de la dansa.
 • Fes-te soci
  Fes-te soci per pertànyer a un col·lectiu i defensar plegats la professióFen-te soci col·labores a que la professió tingui convenis i estructura per negociar-los; a negociar les lleis i els decrets en matèria de la dansa.
Anuncios