Junta directiva i equip de treball

 

Política Cultural

Marga LLobera

Presidenta en funcions

Formada en clàssic, dansa contemporània i interpretació a Mallorca i Barcelona. És ballarina i coreògrafa de la companyia Absolut. CIA amb més de 15 anys de trajectòria  i proyectes diferents.

Col·labora amb els seus treballs de docència i coreografia amb la UIB, conservatori de Múrcia, Guillermo Heras i diferents companyies nacionals.
Creadora de l’espai “Sa Nau”, escola de dansa,teatre i cine, convertint-se en un referent cultural de la Illa

José Cabrera

Vocal
Llicenciat en el Grau Superior de Dansa Espanyola en l’especialitat “Coreografia i Tècniques d’Interpretació de Dansa” pel Conservatori Superior de Dansa d’Alacant. Titulat en Grau Professional de Dansa Clàssica pel “Conservatori Professional de Música i Dansa dels Illes Balerars”.Ha treballat com a ballarí professional i coreògraf en diferents ballets de dansa espanyola.Actualment és Cap de Departament i professor de Dansa Espanyola en el Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca des de l’any 2007.

Eva Devis

Vocal.

Llicenciada en arts escèniques va estar com a ballarina i assistent de coreografia en la companyia BLANCA_LI, on va treballar  dotze anys, amb seu en PARIS i gires per tot el món, actualment professora en el conservatori de PALMA DE MALLORCA des de 2003 primer com a professora de dansa contemporània i ara dansa clàssica

Àrea Educativa

Margarita Juncosa

Vocal

Després d’estudiar amb Tamara Orlova a Palma, es forma en la Bush Davies School a Anglaterra, amb Luís Font a Madrid i en la New York School of Ballet a Nova York. Des del seu retorn a Mallorca és professora a diverses escoles de dansa i actualment és professora de ballet en el Conservatori Professional de Mallorca.

Beatriz Lora

Vocal
Llicenciada en el Grau Superior de Dansa Espanyola en l’especialitat “Coreografia i Tècniques d’Interpretació de Dansa” pel Conservatori Superior de Dansa d’Alacant.Té una trajectòria professional artística de 14 anys, passant per diferents escenaris i ballets de dansa espanyola fora i dins de la Illa. Actualment és professora de Dansa Espanyola en el Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca” des de l’any 2008.

Secretaria i Administració

Matías Carnal

Secretari

Va estudiar en l’Institut Universitari Nacional d’Art (IUNA) d’Argentina La Llic. de Composició Coreogràfica en Dansa-Teatre també es va formar com a Dissenyador Realitzador de Vestuari. Participo en el Festival de Dansa Buenos Aires, va formar part del catàleg de l’institut Nacional de Teatre (INT). Va aprtcipar en el Festival Internacional de Buenos Aires (FIBA). Actualment resideix a Espanya Palma de Mallorca on desenvolupa com a ballarí coreògraf i docent.

 Catalina Sebastià

Tresorera

Professora de Dansa Oriental formada amb diferents artistes nacionals i internacionals. Va presidir durant dos anys l’Associació de Dansa Oriental de Balears organitzant i dirigint cursos.
Des del 2002 exerceix com a professora de Dansa Oriental en una desena d’escoles de la Illa.

Assessorament laboral i empresarial relacionada amb la danza

577946_538830192812412_1497205714_n

Antonio Campins

Vocal

Antonio Campins Roca, titulat en Dansa Clàssica pel Conservatori de Madrid, Titulat en Dansa Espanyola pel conservatori d’Alacant, director artístic i coreogràfic de Cia de Dansa Dansanto, director del Centre de Dansa Antonio Campins, ha treballat com a ballarí en companyies nacionals i internacionals com a ballarí de dansa clàssica i dansa espanyola .
Escenògraf, coreògraf i director d’escena de musicals, ballets i operes.

Eduardo Díaz

Vocal

És tardà en els seus inicis a la dansa, doncs el seu primer contacte és als 18 anys, més tarda inicia els seus estudis de dansa en el Conservatori de València.
Primer ballarí en la Companyia de Tony River i de la Companyia de Martín Vargas en el Ballet Español de València.
En 1995, crea la seva companyia denominada Ballet Ébano, en 2011 pansa
a cridar-se Ballet Español d’Eduardo Díaz, en la qual treballa en l’actualitat.

Documentació i Marketing

Resu Ragel

Vocal

Titulada en Dansa Clàssica pel Conservatori de Palma de Mallorca, especialitzada en Dansa Contemporània i monitora de pilates. Ha format part de diferents companyies de la illa ballant a nivell nacional i internacional. Actualment treballa a l’escola de Música i Dansa d’Andratx i dirigeix la seva companyia Resu Ragel.
Creadora del blog http://www.verdanza.blogspot.com en el qual promociona i comenta diferents esdeveniments i cursos de Dansa de la Illa.

Premsa i Comunicació

Javier Fernández

Fotoperiodista, manager, productor i Broker cultural.
Va cursar els seus estudis a la seva ciutat d’origen (Madrid) a l’Escola Superior d’Imatge i So.
Creador del grup “La Siesta”. Aquest grup aquesta dedicat a la comunicació i difusió de la cultura, l’esport i tot el que contingui caràcter social

 

Anuncios