I Gala Jove de Dansa

L’esdeveniment es realitzarà el diumenge 10 de febrer del 2013 en el Auditóri de Manacor.

La gala pretén impulsar i premiar joves ballarins de les illes que presentin els seus projectes de tots els estils i formats.

Els requisits per participar són:

-Cada participant haurà de ser soci de l’ASSOCIACIO CULTURAL DE DANSA DE LES ILLES BALEARS.

– L’edat per participar en aquesta Gala és de 12 a 20 anys ambdós inclosos, en el cas de tenir 12 o 20 anys els participants els hauran complir l’any que participen.

Les bases:

– Les peces presentades no sobrepassaran els 7 minuts de durada en el cas de les grupals i 5 minuts en el cas dels sols.

– En el cas dels nens menors de 18 anys, un adult s’ha de fer càrrec d’ell durant el període de l’actuació, ja sigui el seu professor, pare o tutor.

– Les peces passaran un procés de selecció en el cas que totes elles superin juntes les 2 hores d’espectacle. Aquest procés de selecció serà dut a terme per un grup de persones professionals que l’ACDIB triarà en el cas de ser necessari.

-Les peces es poden presentar en vídeo a través de l’enllaç (Youtube, Vimeo, etc) a l’email acdibdansa@gmail.com o en DVD a l’adreça: C/ S’Hort d’en Tapí 1, 2-B C.P. 07340  Alaró, Illes Balears

– Es podrà participar en qualsevol dels estils existents de dansa (Clàssic, contemporani, jazz, hip hop, dansa espanyola, flamenc, danses àrabs, claqué, etc.).

– Les tres millors peces podran obrir la III GALA DE DANSA a l’agost que tornarà a tenir lloc a l’Auditori de Palma. Per a aquesta selecció disposarem d’un jurat proposat per la ACDIB. Una de les tres peces serà elegida per decisió popular i mitjançant unes paperetes que es podran omplir just després de la funció.

– La data límit per lliurar les propostes mitjançant vídeo serà el 31 de gener de 2013. Passada aquesta data no s’admetrà cap participant més.

El vídeo ha de recollir tota la peça en pla general i ha de ser lliurat juntament amb un full d’inscripció detallant nom, edat, any de naixement, coreògraf i música, a més d’una foto del participant o participants.

Fitxa d’inscripció 

Anuncios