Gala de Dansa de les Illes Balears

La Gala de Dansa realitzada el 9 d’agost del 2012 a l’Auditòrium de Palma que va comptar amb la col·laboració del Govern de les Illes Balears (Conselleria de Cultura), Ajuntament de Palma (Regidoria de Cultura) i La Caixa, en què van participar 15 companyies i agrupacions de Dansa de les Illes Balears en què rebem un total de 237 espectadors a més de tota la repercussió mediàtica a través de publicitat, en què es van imprimir 2500 fulletons per tota l’illa, 1500 fullets d’informació dels cursos i 300 programes de mans. A més de premsa amb anuncis i articles en els diaris, Diari de Mallorca, Diari de Balears i Diari de Balears, ràdio (IB3 ràdio) i televisió (IB3 televisió).

L’esdeveniment va esser dirigit per Carlos Miró i les companyies participants varen ser:

La Quercia, Volta i Volta, Dansanto, Catalina Carrasco, Ballet Jove Clàssic, Resu Ragel, Dosi, Absolut Cia, Res de Res i Joan Miquel Artigues, Puntiapart, Au Ments, Zara Bellydance, Ballet Espanyol Jose Cabrera, Soc Ensemble i Tal i Tal.

També es van realitzar dos cursos de Dansa Contemporània dirigits per  Carles Miró i Marga LLobera en el mateix Auditòrium que van tenir molta acceptació.

En aquest esdeveniment es va realitzar una taula rodona en la qual es van establir les bases per a la creació de l’Associació Cultural de Dansa de les Illes Balears amb els objectius explicats anteriorment.

S’està formalitzant la possibilitat de portar aquest esdeveniment al Teatre Principal de Mahó (Menorca) i fer-ho extensible a la resta de les Illes per promocionar tant l’esdeveniment com a les companyies participants.

 

Fulletons i Fotos de l’esdeveniment

   

Fulletó promocional de la Gala

   

Programa demano de la Gala

   

Fulletó informatiu dels cursos

 

Companyies participants


Anuncios