Informació

L’ACDIB dóna informació sobre la seva activitat i la del món de la dansa a través de la web, el butlletí electrònic, la biblioteca  per a facilitar l’exercici de la professió, entre d’altres. Es tracta d’informació adreçada tant al sector i als que l’estudien com al públic amb l’objectiu de que coneguin millor el sector de la dansa.

Web

L’ACDIB vol ser el referent informatiu de l’actualitat de la dansa a Baleares. Per aquest motiu www.acdib.com inclou informació de l’actualitat del sector i de l’entitat, així com informació sobre cursos, programació, convocatòries, ofertes de feina,…A més, posem a disposició de l’usuari tota la documentació i recursos que generem a partir del nostre treball d’informació i assessorament als socis.

Butlletí electrònic

Periòdicament, a través d’un butlletí electrònic, l’ACDIB informa a socis i subscriptors de l’actualitat del sector de la dansa i de l’activitat de l’entitat. Els socis, a més, reben informació més especialitzada i complerta, com ara les convocatòries de tot tipus (concursos, subvencions, etc) i ofertes de treball del sector.

Biblioteca especialitzada (En construcció)

A la nostra seu, disposem d’una biblioteca especialitzada en dansa i arts escèniques. Inclou llibres, revistes especialitzades, anuaris, publicacions institucionals i directoris de recursos per a la seva consulta.  També hi ha DVD d’espectacles, de tècniques, recopilatoris  i altres.

Anuncios