Notícies

I GALA JOVE DE DANSA

REQUISITS:

– Cada participant haurà de ser soci de la ASSOCIACIO CULTURAL DE  DANSA DE LES  ILLES  BALEARS.

– L’edat per participar en aquesta Gala és de 12 a 20 anys tots dos inclusivament, en el cas de 12 o 20 anys els participants els  hauran de complir l’any que participen.

BASES:

– Les peces presentades no sobrepassaran els 7 minuts de durada en el cas de les grupales i 5 minuts en cas dels solos.

– En el cas dels nens menors de 18 anys, un adult haurà de fer-se càrrec d’ell durant el període d’actuació, ja sigui el seu professor, pare o tutor.

– Les peces passaran un procés de selecció en el cas que totes elles superin juntes les 2 hores d’espectacle. Aquest procés de selecció serà dut a terme per un grup de persones professionals que la ACDIB triarà en cas de ser necessari.

– Es podrà participar en qualsevol dels estils existents de dansa (clàssic, contemporani, jazz, hip-hop, dansa espanyola, flamenc, danses àrabs, claqué, etc.).

– Les tres millors peces podran obrir la III GALA DE DANSA a l’agost que tornarà a tenir lloc en el Auditorium de Palma. Per a aquesta selecció disposarem de Marcos Ferragut (gerent del Auditorium). Una de les tres peces serà triada per decisió popular i mitjançant unes paperetes que es podran emplenar just després de la funció.

– La data límit per lliurar les propostes mitjançant vídeo serà el 18 de gener de 2013. Passada aquesta data no s’admetrà cap participant més. El vídeo haurà de recollir tota la peça en plànol general i haurà de ser lliurat juntament amb un full d’inscripció detallant nom, edat, any de naixement, coreògraf i música, a més d’una foto del participant o participants.

Anuncios